Koľko ľudí, toľkým chutí!

- 28. 08. 2015 -
Sme radi, že náš sajder chutí takmer všetkým a to veru aj profesionálom. Peter Handzuš, okrem toho, že je náš kamarát a jeden z tých najlepších somelierov na Slovensku, nám od začiatku pomáhal a radil s vylaďovaním chutí. A dali sme si poradiť. Pretože máme ambíciu sa stále pre vás zlepšovať, sme ho nedávno opäť poprosili o odborné posúdenie. A tu je:

,,Sajder Jablčnô - príťažlivá farba zlatožltozelená, perlenie vyhovujúce, vôňa jemná čistá nevtieravá, po ovocí a kvetoch, vcelku dlhotrvajúca, dlho zostáva aj v pohári po jeho vyprázdnení, chuť guľatá a krehká, ovocná linka je zreteľná, prechádza do pekných jablčných trieslovín, zaujímavé pitie, stredne plné aj keď trochu krátke, napriek tomu pôsobí harmonicky, osviežujúco a veľmi uhladene.

Technologicky veľmi dobre zvládnutý produkt, nemám žiadne profesionálne výhrady. Teraz je na vás, aby ste tento fajn produkt vyšperkovali. Pohral by som sa s obsahom kyselín a sýtením (som vysadený na jemnejšie perlenie, ale veď viete, to je zvyk, ktorý si nesiem zo šumivých vín).“

Peter Handzuš.



A nám už ostáva na záver len poďakovať Petrovi, aj všetkým, ktorým náš sajder Jablčnô chutí.

Za Jablčnô podpísaný Michal Slovák